John Lindbom

Administrerende direktør / DanTaxi

Efter at Ulla Oppermann Blankholm blev redaktør for vores blad tilbage i 2009, er det blevet meget mere professionelt – både artikelmæssigt og udseendemæssigt. Alle siger, at det er et flot blad, og vi er meget glade for det. Man kan aldrig sætte spørgsmålstegn ved det redaktionelle i bladet, som kommer 10 gange om året.

Jeg har stor tillid til Ulla Oppermann Blankholm, der er meget ansvarsfuld, og kan magte redaktøropgaven 100%. Jeg kan slappe fuldstændig af med Ulla Oppermann Blankholm ved roret. Jeg vil til enhver tid anbefale Ulla Oppermann Blankholm til andre. Hun formår at gøre alle glade og tilfredse!

Jan Frederiksen

Administrerende direktør / Gastrojob.dk

Ulla Oppermann Blankholm er redaktør på Gastrojob.dk’s magasin, som bliver sendt ud i mere end 5.500 eksemplarer cirka seks gange pr. år. Hun har fuldstændig styr på sit arbejde, som hun udfører til punkt og prikke hver gang. Det gør, at vi trygt tør lade hende stå for hele processen uden at være bekymrede for resultatet. Ulla Oppermann Blankholm har mange års erfaring at trække på, og det mærker man tydeligt.